همراهان # اربعین
photo_2016-10-18_14-01-45.jpg
photo_2016-10-18_14-01-45.jpg
شکرگزاری...
انسانهایے ڪہ بہ داشتههایشان فڪر مےڪنند، آرامش و نشاطے نصیبشان خواهد شد ڪہ پیوستہ باعث افزایش این نعمتها در زندگیشان مےشود.✨
✨اما در مقابل افرادے ڪہ همواره بہ نداشتههایشان مےاندیشند، آنچنان اضطراب و استرسے بہ همراه دارند ڪہ هر روز وضعیتشان نسبت بہ روز قبل بدتر خواهد شد.
کلاس درس خدا
در کلاس درس خدا؛
آنهاییکه ناله میکنند، رد میشوند؛
آنهاییکه صبر میکنند، قبول می شوند؛
آنهاییکه شکر میکنند،شاگرد ممتاز میشوند..
مرگ
معنای وضو گرفتن
آیت الله جوادی آملی:
معنای وضو گرفتن - شستن صورت و دستها و مسح سر و پاها در وضو، رازی دارد: شستن صورت در وضو یعنی خدایا هر گناهی که با این صورت انجام دادم آن را شستو شو میکنم که با صورت پاک به جانب تو عبادت کنم و با پیشانی پاک سر بر خاک بگذارم . شستن دستها در وضو یعنی خدایا از گناه دستشستم، و گناهانی را که با دستم مرتکب شدهام، دستم را تطهیر میکنم . مسح سر در وضو یعنی خدایا از هر خیال باطل و هوس خام که در سر پروراندهام سرم را تطهیر میکنم و آن خیالهای باطل را از سر به دور میاندازم . مسح پا یعنی خدایا من از جای بد رفتن پا میکشم و این پا را از هر گناهی که با آن انجام دادهام تطهیر میکنم .
اگر کسی بخواهد نام مبارک حق تعالی را بر زبان آورد، باید دهان را تطهیر کند . مگر میشود انسان با دهان ناشسته نام خدا را ببرد، باید دهان را با آب مضمضه کند و بشوید .
این گوشه ای از اسرار وضو گرفتن است . اگر ما میبینیم از نماز و عبادت لذت نمیبریم برای آن است که به این اسرار آشنا نیستیم . آنها که از عبادت لذت میبرند چیزی را به این عبادت تبدیل و تعویض نمیکنند
dahefajre-engelab-photokade-4-400x300.jpg
dahefajre-engelab-photokade-2-400x300.jpg
امام مهربان ما..
نماز
یاصاحب الزمان
اخلاق...
شهيد محمدتقي آبادي
شهيد محمدتقي آبادي
تاريخ تولد :1329
نام پدر :علي اكبر
تاریخ شهادت : 21/بهمن/1357
محل تولد :خراسان /نيشابور
طول مدت حیات :28
محل شهادت :پادگان نيروي هوايي
مزار شهید :بهشتزهرا (س)
محمدتقي در سال 1329 در شهر نيشابور ديده به جهان گشود پس از دوران کودکي به تحصيل پرداخت و تا سال پنجم ابتدائي درس خواند وي سپس حرفه چاپ را برگزيد و در يک چاپخانه مشغول به کار شد.او به شغلش علاقه داشت و در اين زمينه از مهارت خوبي برخوردار شده بود. پس از شروع انقلاب نسبت به انجام امور چاپي از هيچ کوششي فروگذاري نميکرد. محمدتقي پس از 28 سال تلاش در روز 21/11/1357 در حاليکه ميکوشيد مقداري مهمات را که به دست آورده براي مبارزه با عمال رژيم به کار گيرد در پادگان نيروي هوايي هدف گلوله واقع شد و به لقاء محبوب شتافت پيکر مطهر وي در بهشتزهرا (س)به خاک سپرده شد.
منبع:كتاب يادنامه
شهيد شاهپور آذرفر
شهيد شاهپور آذرفر
تاريخ تولد :1333
نام پدر :غلامحسين
تاریخ شهادت : 22/بهمن/1357
محل تولد :تهران /تهران
طول مدت حیات :24
محل شهادت :پادگان جي
مزار شهید :بهشتزهرا(س)
شاهپور در سال 1333 در تهران متولد شد، و در سايه زحمات پدري مهربان همچون غلامحسين پرورش يافت، او پس از اخذ مدرک ديپلم به خدمت سربازي رفت، و بعد از آن به عنوان تعميرکار وسايل برقي مشغول به کار شد تدين و ايثار آذرفر او را به صحنه انقلاب کشاند، و در صف سربازان روحالله (ره) قرار داد، مطالعه کتابهاي مختلف نيز بر اطلاعات سياسي او افزود، وي در تاريخ 22/11/1357 براي تصرف مراکز دولتي به پادگان جي رفت و توسط مأموران رژيم سلطنتي در سن 24 سالگي به شهادت رسيد، پيکر پاک او را در بهشتزهرا (س) به خاک سپردند.
منبع:كتاب يادنامه
شهيد جواد آرداني
شهيد جواد آرداني
تاريخ تولد :1334
نام پدر :رجب
تاریخ شهادت : 22/بهمن/1357
محل تولد :تهران /تهران
طول مدت حیات :23
محل شهادت :عشرت آباد
مزار شهید :بهشت زهرا (س)
جواد آرداني فرزند رجب در سال 1334 در تهران متولد شد.کودکي را پاي به پاي همسالان خود طي کرد و تحصيلات خود را تا سال دوم دبيرستان ادامه داد سپس شغل آزاد را برگزيد، با آغاز انقلاب اسلامي شجاعانه به مردم پيوست و در راه هدف و اعتقادش مجاهدت نمود و در راهپيماييها شورآفريني کرد.بالاخره در تاريخ 22/11/1357 در جريان تصرف پادگان عشرتآباد گلوله مزدوران به او اصابت کرد و در سن 23 سالگي خونين بال به آسمان پر کشيد مزار پاک او در بهشت زهرا (س) قرار دارد.
منبع:كتاب يادنامه
شهید حمزه علی عالمی
شهید حمزه علی عالمی، فرزند باباعلی، در سال ۱۳۳۷/۰۴/۱۲ در خانوادهای مذهبی و متدین در تهران چشم به جهان گشود. دوران ابتدایی و راهنمایی را در مدرسه نصرت امیرآباد شمالی تهران گذراند و دورۀ دبیرستان را نیز در شهر قدس به پایان رساند. دوم دبیرستان بود که در تظاهراتهای مردمی و دانشجویان شرکت میکرد.
شوروحال عجیبی داشت برای پیروزی انقلاب و دیدار امامش مدام دعا میکرد. خانوادهاش نیز با او همراه شده بودند. در روزهای اوج قیامهای مردم و دریای مواج و خروشان جوانان انقلابی حمزه علی به همراه خیل عظیم جوانان در میدان انقلاب حضور یافته بود.
روز هشتم بهمن ماه سال ۱۳۵۷/۱۱/۰۸ بود. فضای خیابانها با خون جوانان قرمزرنگ شده بود و بوی شهادت مشام جانت را پر میکرد. جوانان یکی پس از دیگری چون گل پرپر میشدند. حمزه علی نیز چون گلی بر اثر اصابت تیر مأموران پهلوی نقش زمین شد و در خون خود غلتید. پیکر پاکش را در گلزار شهدای شهریار به خاک سپردند.
“راهش جاوید باد”
اولین شهید زن در تاریخ انقلاب اسلامی
اولین شهید زن در تاریخ انقلاب اسلامی
آیا حکایت آن زنان و مردان غیرتمند و مبارز عشایر را شنیده ای که دستگیری امام و رهبرشان را تاب نیاوردند. سکوت نکردند، مبارزه کردند و برخی شهید شدند و برخی به اسارت گرفته شدند و در میادین چرخانده شدند تا مایه ی عبرت دیگران شوند! آیا حکایت سمیه ی انقلاب اسلامی ایران را خوانده ای؟ اولین شهید زن در تاریخ انقلاب اسلامی ایران …
۱۵خرداد سال ۱۳۴۲ بود. قیام و حماسه امام خمینی (ره) بر ضد رژیم شاهنشاهی در همه جا پیچیده بود. دسته ای از عشایر که به سرکردگی < زیادخان بیگلری> و < رستم خان قاسمی> در روستای < صحرای باغ > لارستان زندگی می کردند نیز از قیام آگاه شدند و دستور جهاد امام خمینی را شنیدند.
این دو مرد پس از آمدن به عشیره خود پیام جهاد را اعلام کردند و به همه گفتند: آینده جهاد و عمل ما ، مرگ در راه خداست.
و رو به زنان کردند و گفتند: شما می توانید نزد اقوام دیگرتان بروید، اگر نمی خواهید ما مردان را همراهی کنید.
یکی از زنان از جا بلند شد و گفت: زنان عشایر هیچ وقت کم از مردان نبوده اند، خان! ما چگونه می توانیم مردانمان را تنها بگذاریم در حالی که می گوییم فاطمه (س) و زینب (س) الگوی مایند؟
مردان قبیله پس از برنامه ریزی به پاسگاه <عمادوه> حمله کردند و موفق شدند که مقدار زیادی مهمات و اسلحه به غنیمت بگیرند و ۹ تن از ژاندارم های حکومتی را هم کشتند.
پس از آن تنها راه ممکن زدن به دل کوه ها بود. افراد قبیله به سرعت به طرف کوههای < وهوشی > و < براشت > حرکت کردند. زیرا می دانستند که به دستور شاه برای از پا درآوردن آنان فرمانده پاسگاه به سرعت وارد عمل خواهد شد.
کوه های در هم پیچیده این امکان را به مردان عشایر می داد که خود را در مخفیگاه ها پنهان کنند، اما نیروهای تحت فرمان شاه امکان صعود از تخته سنگ های پیچ در پیچ را نداشتند. وقتی که نیروهای شاه متوجه شدند نمی توانند در جنگ و مبارزه از پس عشایر برآیند، به فکر کشیدن نقشه ای افتادند.
سرهنگ اشرف درحالیکه لباس روحانیت پوشیده بود، با شالی سبز و قرآن به دست، راهی کوهستان شد. او خود را سفیر انقلاب و فرستاده حضرت امام خمینی معرفی کرد. عشایر که - به سبب شرایط خاص - امکان تماس با شهر را نداشتند به وی اعتماد کردند و این مرد فریبکار را به مخفیگاه خود بردند. در بین راه بود که سرهنگ اشرف خبر آزادی امام خمینی را به ایشان داد و گفت: حالا که امام آزاد شده بهتر است خود را تسلیم کنید . من قول می دهم که شما را به منطقه خودتان برگردانم.
زیادخان و رستم خان با اعتماد به حرفهای مرد روحانی نما امان نامه را امضا کردند.
۱۷محرم ۱۳۴۲ درحالیکه افراد عشیره در حال خواندن نماز بودند، نیروهای نظامی به سرکردگی سرهنگ اشرف از پشت به آنها حمله کردند. در این حمله ناجوانمردانه، تعدادی از مردان عشایر شهید شدند و بازماندگان به اسارت گرفته شدند.عشایر با تنی خسته و مجروح برای عبرت مردم در میادین شهر لارستان در معرض دید قرار گرفتند!
و پس از آن فردی که گفته می شد پزشکی آمریکایی است برای درمان بازماندگان قبیله نزد آنان رفت و پس از تزریق آمپول ۱۰۰ تن از آنان را به شهادت رساند.
در میان شهدای کوهستان و مبارز عشایر نام زنی به اسم < باختر بیگلری > می درخشد.
این زن شجاع پس از درگیری نیروهای نظامی به درجه ی شهادت رسید. نام این زن به عنوان نخستین شهید زن انقلاب در بنیاد شهید ثبت شده است.
باختر ۳۰ ساله بود و دختر و پسری ۳ ساله داشت. او وقتی فرمان جهاد را شنید، همراه همسرش < درویش بزرگی > با دو کودکش به کوهستان رفت وقتی گلوله های نیروهای نظامی ناجوانمردانه بر تن آنان باریدن گرفت، این زن شجاعانه نبرد کرد.
او پس از مشاهده شهادت پسر ۳ ساله و همسرش ، شهید شد.
نویسنده : همکلاسی
تاریخ : دوشنبه دوم آبان ۱۳۹۰
دلت پاک باشه؟!!!
بعضیها ميگن: بابا دلت پاک باشد
جواب از قرآن: آنکس که تو را خلق کرده است، اگر دل پاک کافی بود، فقط میگفت: آمَنُوا
در حالیکه گفته: آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحات
یعنی هم دلت پاک باشد، هم کارت درست باشد.
اگر تخمه کدو را بشکنی و مغزش را بکاری سبز نمیشود.
پوستش را هم بکاری سبز نمیشود. مغز و پوست باید با هم باشد.
هم دل، هم عمل!!
مرحوم آیتالله مجتهدی (ره)
(به نظر شما میوه ای که ظاهرش گندیده است،میتونه باطن سالمی داشته باشه)
شهيد حسن آذربراء
شهيد حسن آذربراء
تاريخ تولد :1341
نام پدر :بالااوغلان
تاریخ شهادت : 22/بهمن/1357
محل تولد :تهران /تهران
محل شهادت :پادگان شاهپور (وحدت اسلامي)
مزار شهید :بهشتزهرا
حسن فرزند بالااوغلان در سال 1341 در تهران قدم به عرصه گيتي نهاد و در سايه حمايتهاي بيدريغ خانواده تا سال سوم راهنمايي به تحصيل پرداخت، سپس در کارخانه روغن نباتي به عنوان کارگر استخدام شد اخلاق حسنه او و ايمان خالصانهاش به خداوند متعال او را در ميان دوستان و آشنايان ممتاز ساخت، وي در کلاسهاي قرآن شرکت مينمود و علاقه خاصي به امام خميني (ره) داشت، و هميشه ميگفت:«من قرباني راه امام خميني (ره) خواهم شد، حسن سرانجام در روز پيروزي انقلاب در تاريخ 22/11/1357 در سن 16 سالگي هنگام تصرف پادگان شاهپور به جمع آسمانيان پيوست. مزار پاک او در بهشتزهرا قرار دارد.
منبع:كتاب يادنامه
جشن و شادمانی در خیابان های تهران پس از اعلام پیروزی انقلاب اسلامی. 22 بهمن
dscf9746.jpg
گروهی از زنان انقلابی مسلح در یکی از میادین اصلی شهر تهران در آستانه پیروزی انقلاب اسلامی
سخنرانی تاریخی رهبر کبیر انقلاب در بهشت زهرا. 12 بهمن
لحظه ورود رهبر کبیر انقلاب به فرودگاه مهرآباد. 12 بهمن
پیروزی انقلاب
دیانت یا سیاست یا هردو!
photo_2016-02-01_22-37-01.jpg
صلوات
اللهم عجل لولیک الفرج
نماز
صلوات
براحمد و بر جمال پاکش صلوات
بر ختم رسولان وبه آلش صلوات
بر حامل آیه های قرآن صلوات
بر خاتم انبیا محمد صلوات
“اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم”
صلوات
براحمد و بر جمال پاکش صلوات
بر ختم رسولان وبه آلش صلوات
بر حامل آیه های قرآن صلوات
بر خاتم انبیا محمد صلوات
“اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم”
تبریک
باسلام و احترام ضمن لعن آل سعود
عیدسعید غدیرخم را تبریک عرض می نمایم.